• Shto tek të preferuarit

Së bashku me partnerët ne jemi të përkushtuar të ndryshojmë botën, Michael Youssef po drejton rrugën për njerëzit që jetojnë në errësirë shpirtërore për të zbuluar dritën e Krishtit. Duke shpallur me guxim të Vërtetën e pakompromentueshme përmes metodave krijuese, kjo skuadër ndërkombëtare ekspertash po sjell shpresë dhe revolucion në jetën e njerëzve në vendin e vet – dhe anë e mbanë botës.

Folësit

Dr. Michael Youssef