• Shto tek të preferuarit

Përmes Biblës është një shërbesë biblike mësimi që transmetohet në më shumë se 100 gjuhë dhe dialekte rreth e rrotull botës. Misioni ynë është i thjeshtë dhe i njëjtë me misionin që vetë Dr. McGee përcillte: Për ta çuar të gjithë Fjalën tek e gjithë bota.

Faqe interneti

twr.org

Folësit

Akil Pano

Organizata mëmë

Përmes Biblës