Historitë e Jezusit kanë prekur zemrat e një numri të pafund njerëzish dhe kanë ndryshuar kombe dhe histori. Por miliona njerëz nuk i kanë dëgjuar ende historitë e tij. Të tjerë i kanë dëgjuar një herë, por bukuria e historive të tij ka humbur në kërkesat dhe hutimet e jetës. Ka ardhur koha që bota t’i dëgjojë sërish historitë që depërtojnë në zemrat e atyre që guxojnë të qëndrojnë në qetësi ... dhe dëgjojnë. Historitë e Mjeshtrit fokusohen në tregimin e historisë së Jezusit dhe historive që ai tregoi duke u ndërthurur me detaje historike dhe kulturore që shumë i anashkalojnë, por këto detaje e bëjnë historinë të flasë. Jeta e Jezusit është e parrezistueshme. Fuqia e tij mbi sëmundjen, fuqia e tij mbi frymërat dhe fuqia e tij mbi mëkatin i ka dhënë nevojtarit dhe të lënduarit një fillim të ri. Kush ishte ky njeri, Jezusi? Ku e fitoi këtë fuqi? Përse erdhi në tokë? Mësoni për identitetin e njeriut që erdhi për të ndryshuar njerëzit, familjet dhe kombet dhe shikoni ndërsa ai vazhdon të punojë në një botë që ka nevojë të dëgjojë prej tij sërish.

Faqe interneti

www.StoriesoftheMaster.com

Folësit

Jonathan Williams

Organizata mëmë

Fjala e Zotit, flet