• Shto tek të preferuarit

Shtatë ditë në javë që prej 1933, “Qielli & Ora e shtëpisë” është dëgjuar në radio. Mesazhi i shpresës i bazuar biblikisht dhe udhëzimet kanë arritur me mijëra njerëz çdo javë. Studime librash, mesazhe kyce dhe miq të vecantë janë ndërthurur së bashku për të plotësuar nevojën shpirtërore dhe bashkëkohore të dëgjuesve. Misioni ynë është të arrijmë këdo me lajmin e mirë të Jezusit përmes transmetimeve radiofonike dhe materialeve të printuara. Nën drejtimin e Zotit ne kemi vendosur standarte të larta për shërbesën tonë. - Një qëndrim ungjillor konservativ të mbështetur në Fjalën e Zotit – Një shkallë të lartë integriteti në shërbesë – Një besim të plotë në Zotin për sigurimin e nevojave të shërbesës. – Një përkushtim për të siguruar transmetimin më të mirë të krishterë – Një dëshirë për të garantuar shërbim personal dhe interes për cdo dëgjues – Një premtim për të përdorur cdo dhunti në një mënyrë që nderon Krishtin si kujdestarë të mirë të asaj që marrim – Një përkushtim për të shkëlqyer në ekspozimin biblik me një aplikim praktik për jetën bashkëkohore.

Folësit

Jonathan Williams

Organizata mëmë

Fjala e Zotit, flet