• Shto tek të preferuarit

“Shpresë për ty” është një program që ofron këshilla praktike për jetesën e përditshme si edhe ndan shpresën dhe fuqinë jetë-ndryshuese të dashurisë së Perëndisë, duke përdorur një komunikim nga zemra në zemër.

Faqe interneti

www.projecthannah.org

Folësit

Arta Kopani Enkelejda Kumaraku Shelburne

Organizata mëmë

Përshkrimi i Projektit Ana