Kjo seri prezanton historitë dhe mesazhin e profetëve biblikë. "Rruga e drejtësisë" është përkthyer në shumë gjuhë për transmetim në mbarë botën. Duke përdorur skriptet nga ROCK International, kjo seri është një përkthim nga anglishtja i 100 programeve kronologjike 15-minutëshe të shkruar fillimisht në gjuhën Wolof të Senegalit, në Afrikën Perëndimore.

Faqe interneti

rockintl.org

Organizata mëmë

ROCK International