Enkelejda e ka njohur Zotin, kur ishte adoleshente, direkt pas rënies së komunizmit në Shqipëri përmes “Klubit 700”, një shërbesë e CBN. Kur ishte studente në universitet filloi të punonte për Radio Televizionin Shqiptar, si producente e një programi për të rinj që transmetohej dy herë në javë në radio. Që prej vitit 1999 ka filluar të punojë për radion e parë të krishterë në Shqipëri dhe pastaj në shkurt të vitit 2001 i është përgjigjur thirrjes së Zotit për të filluar organizatën më të madhe të krishterë Media 7 në gjuhën shqipe. Sot, pasioni i Enkelejdës është të themelojë stacione radiofonike të krishtera ose forma të tjera të medias, kudo që jetojnë shqiptarët, duke përmbushur vizionin që Zoti i dha asaj 13 vite më parë “për të populluar qiellin me shqiptarë”.

Ministries

Email Sign-up

Sign up for the TWR360 Newsletter

Access updates, news, Biblical teaching and inspirational messages from powerful Christian voices.

Thank you for signing up to receive updates from TWR360.

Required information missing