Arta ka mbaruar studimet e larta për letërsi. Ka punuar si mësuese letërsie në shkollë të mesme. Ajo punon që prej 5 vjetësh si spikere dhe përkthyese e programit “Shpresë për ty” në gjuhën shqipe. Pasioni i Artës është që të ndihmojë njerëzit duke shpërndarë dashurinë e Zotit.

Ministries

Email Sign-up

Sign up for the TWR360 Newsletter

Access updates, news, Biblical teaching and inspirational messages from powerful Christian voices.

Thank you for signing up to receive updates from TWR360.

Required information missing