shërbesa aktuale e Davidit përfshin “heqjen e barërave të këqija para mbjelljes së farave”. Jezusi tha se farat e mira nuk rriteshin mirë në tokë me gjemba. Në shumë vende, gjembi i preferuar i Armikut ka qenë indoktrinimi se “shkenca vërteton se nuk ka Perëndi.” Në progamin “E vërteta në provëz”, Davidi largon këto gjëmba duke analizuar ndërlikimet e natyrës dhe organe të ndryshme të trupit – duke arsyetuar se këto tipare përfshijnë një nivel gjeniu të Krijuesit. Shumë vetë në Rusi, Kinë apo dhe vende të tjera janë shpëtuar si rezultat i këtyre programeve.

Email Sign-up

Sign up for the TWR360 Newsletter

Access updates, news, Biblical teaching and inspirational messages from powerful Christian voices.

Thank you for signing up to receive updates from TWR360.

Required information missing