001 Исус ги благословува децата

Исус ги сака децата

002 Смирување на бурата

Бурата беснее

003 Блудниот син

Помија или гозба

004 Вартимеј може да гледа

Молитвите прават да се случуваат чуда

005 Бог ги сака сите деца

Бог те сака

006 Десетте лепрозни луѓе

9 спрема 1

007 Давид и Голијат

На страната на победникот

008 Павле и Сила

Земјотрес на полноќ

009 Најубавото време – Очекувањето

Тој дојде, и ќе дојде пак

010 Божиќен квиз

Божиќен квиз

011 Раѓањето на Исус

Исус е роден